ČTYŘKOLKY SEGWAY, TGB, ACCESS, LINHAY

NABÍDKU ČTYŘKOLEK SEGWAY, TGB, ACCESS, LINHAY K PRODEJI NALEZNETE ZDE ZÁLOŽCE ČTYŘKOLKY

SEGWAY AT6S SNARLER od 189.990,-Kč
SEGWAY AT6L SNARLER od 214.990,-Kč
SEGWAY AT6L SNARLER LIMITED od 226.990,-Kč

AirLock - Snarlera můžete nastartovat mobilním telefonem pomocí Bluetooth. Přes mobilní aplikaci také můžete stroj odemknout na dálku namísto klíče.

Individuální nastavení - Účinnost posilovače řízení nebo omezení rychlosti můžete nastavit pomocí svého chytrého telefonu. Přizpůsobte si Snarlera přesně podle vašich potřeb a užijte si jízdu ještě víc!

Automatické nouzové volání - Zadejte si kontaktní osobu pro případ nouze a v případě vážné nehody nebo převrácení aplikace automaticky pošle SMS i se souřadnicemi vaší kontaktní osobě.

Buďte ve spojení - Spojte se s přáteli. Offline mapy, bezdrátová lokalizace a bezdrátové telefonování vám pomohou si aktivně vychutnat společné jízdy.

Data v reálném čase - Údaje o vozidle, vzdálenost k cíli, okamžitý točivý moment a výkon motoru, nastavení posilovače řízení, denní ujetá vzdálenost, záznamy rychlosti a další, to vše máte v mobilu.


UTV Fugleman. Série Fugleman je určena primárně pro pracovní nasazení – pro majitele farem, horských hotelů, komunální služby, zemědělství, lesnictví, lov, stavebnictví a další činnosti. Současně však modely Fugleman s výkony 86, 107 a 181 k dokážou třímístné posádce nabídnout i velmi dynamickou jízdu. 

SSV Villain. Ostrá sportovní side-by-side Villain je vyvinutá pro nadšence offroadového sportu. S největším výkonem a nejvyšším točivým momentem ve své třídě a vynikajícím podvozkem se zaměřuje na rychlost, dobrodružství, závodění, adrenalin a jedinečné zážitky, po kterých jezdci touží.

Hybridní pohonné platformy Segway vyvinul dvě zcela revoluční hybridní pohonné platformy:
 Platforma PHP (Paralleled Hybrid Powertrain) je tvořená čtyřtaktním, kapalinou chlazeným jednoválcovým motorem DOHC o objemu 570 cm3 a synchronním motorem s permanentními magnety. Můžete si vybrat od naprosto tichého čistě elektrického provozu přes přímý pohon pouze spalovacím motorem až po brutální sílu v hybridním režimu s kombinovaným výkonem 86 koní a 96 Nm točivého momentu.
 Platforma ERHP (Extended-Range Hybrid Powertrain) kombinuje kapalinou chlazený řadový 8ventilový dvouválec DOHC o objemu 1000 cm3 se synchronním elektromotorem s permanentními magnety. Můžete si vybrat od zcela tichého plně elektrického provozu až po
brutální sílu v hybridním režimu s výkonem 195 koní a 250 Nm točivého momentu – víc, než má leckteré auto. Pohon obstarává pouze elektromotor. Spalovací motor není určen k pohonu kol, není s nimi vůbec mechanicky spojený. Výhodou tohoto jedinečného řešení je úplná absence variátoru a hnacího řemene s jeho častými defekty a neustálými výměnami. Přenos síly však stále zůstává zcela plynulý. Ale největším přínosem systému je, že zcela eliminuje mechanické ztráty, které jinak v řádu desítek procent mizí ve variátoru. Na rozdíl od veškeré konkurence tak u Segway čtyřkolek máte na kolech neustále prakticky celý výkon motoru!
Platforma PHP může podávat maximální výkon 86 k a okamžitý točivý moment 96 Nm; hybridní pohon na základě platformy ERHP umožnil vytvořit jedinečnou pohonnou jednotku se zcela mimořádnými parametry – maximální výkon je 181 k a točivý moment 250 Nm. Obě platformy umožňují jak jízdu na čistě elektrický pohon, tak jízdu v hybridním režimu s vysokou rezervou výkonu, který je navíc k dispozici okamžitě. Baterie není nutné dobíjet z externího zdroje, výhodou je i vysoký dojezd, který je stejný nebo vyšší než u čtyřkolek se spalovacími motory.
O značce Segway: Segway za posledních 20 let vytvořil velmi inovativní špičkové produkty, které doslova změnily svět. Segway a jeho zakladatel Dean Kamen, americký podnikatel, vynálezce a držitel mnoha čestných akademických titulů, jsou držiteli více než tisícovky zásadních patentů v oblasti konstrukce vozidel, zdravotnictví, samovyvažovacích technologií, elektronicky řízených pohonů, autonomního řízení a IOT / IOV technologií. Segway dodává své technologie předním světovým firmám jako Ford, BMW, GM, Ferrari, SEAT, Intel, Google, Amazon a další. V roce 2018 byla založena samostatná divize Segway Technology Co., Ltd. na výzkum, vývoj, výrobu a prodej vozidel kategorie offroad – čtyřkolek, SSV a UTV. Mimořádný technologický potenciál, včetně vývojového offroadového centra v USA, tvoří velmi solidní základ nové řady špičkových inovativních strojů do terénu.

ČTYŘKOLKA TGB 600i LTX EPS 4X4 S POSILOVAČEM

Úchvatný design s moderními LED matrixovými světlomety a Full-LED osvětlením, vylepšená automatická převodovka, prodloužený podvozek, silný motor, příjemné ovládání a výborné jízdní vlastnosti - nový TGB Blade 600i LTX EPS 4x4 má všechny předpoklady stát se opět jednou z nejoblíbenějších čtyřkolek střední třídy. Pod novým přitažlivým kabátem pracuje spolehlivý jednoválec s vysokou tažnou silou, automatická převodovka má zesílenou konstrukci s japonskými komponenty; přední mřížka chladiče je odnímatelná pro usnadnění čištění chladiče. K tomu přistupují vynikající terénní vlastnosti, elektricky připojitelný pohon 4x4 se dvěma uzamykatelnými diferenciály, třírežimový posilovač řízení EPS, prodloužený podvozek se samostatnou sedačkou spolujezdce a mimořádně bohatá standardní výbava, ve které nechybí vodotěsný naviják 3000lbs, atraktivní alu disky, tažné zařízení nebo kvalitní nitrogenové tlumiče EVO.

Motor:
Typ: čtyřtaktní jednoválec SOHC, EFI
Objem: 561 cm3
Vrtání x zdvih: Ø 95 x 79,2 mm
Kompresní poměr: 10.2 : 1
Výkon: 42k (31,3 kW) / 6500 (off-road)
Max. točivý moment: 53,6 Nm / 5500 (off-road)
Chlazení: kapalinou + olejem + elektrický ventilátor

Rozměry a hmotnosti:
Celková délka: 2280 mm
Celková šířka: 1250 mm
Celková výška: 1420 mm
Světlá výška: 320 mm
Výška sedla: 940 mm
Rozvor: 1450 mm
Provozní hmotnost: 444 kg
Palivová nádrž: 18 l


BLADE 600i LTX EPS S POSILOVAČEM 4 x 4

BLADE 600i LTX 4 x 4 BEZ POSILOVAČE

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

ČTYŘKOLKA TGB BLADE 1000i LTX EPS 4x4 S POSILOVAČEM

 

Špičkový TGB Blade 1000i nyní přichází s novým vysoce atraktivním designem a vylepšenou technikou. Nová generace čtyřkolky roku 2019 v ČR (v hlasování veřejnosti) prošla výraznou změnou. Nový sebevědomý design přitahuje velmi zdařilou maskou chladiče a originálními Full-LED matrixovými světlomety, další podstatné změny najdete pod kapotou. Zásadní inovací prošla například automatická převodovka, který má nyní zcela novou zesílenou konstrukci s japonskými komponenty; v denním životě oceníte také kompletně odnímatelnou přední mřížku, která usnadňuje čištění chladiče.

A samozřejmě nechybí nic z toho, díky čemu se TGB Blade 1000i stal tak oblíbenou čtyřkolkou: silný a spolehlivý dvouválcový V-motor, snadná ovladatelnost, pohon 2x4/4x4 se dvěma uzamykatelnými diferenciály, třírežimový posilovač řízení EPS, prodloužený podvozek s dostatkem místa pro dva jezdce a výbornými vlastnostmi v prudkých stoupáních, ve výbavě nechybí silný naviják, atraktivní 14" alu disky, tažné zařízení, Full-LED osvětlení nebo kvalitní nitrogenové tlumiče EVO s progresivně vinutými pružinami.

Motor:
Typ: čtyřtaktní dvouválec SOHC do V, EFI
Objem: 997 cm3
Vrtání x zdvih: Ø 92 x 72.0 mm
Kompresní poměr: 10.2 : 1
Výkon: 83 k (60,9kW) / 6750 ot/min.
Chlazení: kapalinou + elektrický ventilátor

Rozměry a hmotnosti:
Celková délka: 2330 mm
Celková šířka: 1200 mm
Celková výška: 1290 mm
Světlá výška: 260 mm vpředu / 290 mm vzadu
Rozvor: 1445 mm
Provozní hmotnost: 451 kg
Palivová nádrž: 23 l

 

ČTYŘKOLKA BLADE 1000i LTX EPS 4x4 cena 299.990,-Kč včetně DPH

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ČTYŘKOLKA TGB TARGET 600 EPS 4x4 S POSILOVAČEM

Sportovně laděná čtyřkolka s pohonem 4x4 a elektrickým posilovačem řízení. Sportovní image umocňuje atraktivní černé lakování se svítivě žlutými prvky. Target kombinuje výhody sportovních a užitkových čtyřkolek. Sportovně laděný podvozek a výkonný motor jsou jako stvořené pro sportovní zážitky a adrenalinové řádění v terénu, díky pohonu 4x4 s uzávěrkou diferenciálu, tažné kouli a silnému navijáku zvládne i těžkou práci. Nad standardy své třídy Target vyniká také obratností, příjemným ovládáním a vynikajícím poměrem ceny, kvality a užitné hodnoty.

Motorizace:

Typ: čtyřtaktní jednoválec SOHC, EFI
Objem: 561 cm3
Vrtání x zdvih: Ø 95 x 79,2 mm
Kompresní poměr: 10.2 : 1
Výkon: 38,5 k (28,3 kW) / 6500 (off-road)
Max. točivý moment: 53,6 Nm / 5500 (off-road)
Chlazení: kapalinové + elektrický ventilátor

Rozměry a hmotnosti:
Celková délka: 1950 mm
Celková šířka: 1240 mm
Celková výška: 1410 mm
Světlá výška: 305 mm
Výška sedla: 940 mm
Rozvor: 1290 mm
Provozní hmotnost: 416 kg
Palivová nádrž: 15 l


ČTYŘKOLKA TGB TARGET 600 EPS 4x4 S POSILOVAČEM 216.990,-Kč včetně DPH

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 ČTYŘKOLKY ACCESS  ACCESS ČTYŘKOLKY PRO PRÁCI I ZÁBAVU

ČTYŘKOLKA ACCESS SHADE 850 LT EPS S POSILOVAČEM

Vlajková loď čtyřkolek Access přichází s moderní technikou, elektrickým posilovačem řízení a jedním z nejsilnějších motorů ve třídě. Bohatá výbava zahrnuje 12" alu disky, pneumatiky KENDA Bear Claw EX, LED osvětlení, tažné zařízení, elektrický naviják nebo robustní ocelové nosiče zavazadel.

Motor:
Typ: čtyřdobý jednoválec SOHC, 4 ventily, EFI
Objem: 781 ccm
Max. výkon: 43 kW (off-road)
Zapalování: CDI
Chlazení: kapalinové + elektrický ventilátor

Rozměry a hmotnosti:
Celková délka: 2 390 mm
Celková šířka: 1 200 mm
Celková výška: 1 495 mm
Světlá výška: 310 mm
Rozvor: 1 440 mm
Hmotnost bez náplní: 374 kg
Nádrž: 21 l



ČTYŘKOLKA ACCESS SHADE 850 LT EPS S POSILOVAČEM 216.990,-Kč včetně DPH

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

ČTŘKOLKA SHADE 650 EXTREME

Robustní obratná čtyřkolka, která vydrží i náročné nasazení. Všestranný stroj pro práci i zábavu si vás získá silným motorem a příjemnými jízdními vlastnostmi. Ve výbavě nechybí moderní kompozitní nosiče zavazadel, atraktivní litá kola, LED osvětlení, tažné zařízení nebo elektrický naviják.
V prodloužené verzi s posilovačem a v krátké verzi bez posilovače

Motor:
Typ motoru: čtyřdobý jednoválec SOHC, 4 ventily, EFI
Objem: 608 ccm
Výkon: 47,6 k (35 kW) - Off-road
Zapalování: CDI
Chlazení: kapalinou + elektrický ventilátor

Rozměry a hmotnosti:
Celková délka: 2 040 mm
Celková šířka: 1 200 mm
Celková výška: 1 252 mm
Světlá výška: 310 mm
Rozvor: 1 440 mm
Hmotnost bez náplní: 362 kg
Nádrž: 21 l
 

ČTYŘKOLKA ACCESS SHADE 650 LT EXTREME EPS S POSILOVAČEM 206.990,-Kč včetně DPH

ČTYŘKOLKA ACCESS SHADE 650 EXTREME BEZ POSILOVAČE 191.990,-Kč včetně DPH

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

ČTYŘKOLKY ARCTICCATČTYŘKOLKY ARCTICCAT

Momentálně nedostupné

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

  ČTYŘKOLKY LINHAY

ČTYŘKOLKA LINHAY UTV 1100 DIESEL

Špičkový pracovní UTV nejvyšší řady s vyhlášeně spolehlivým japonským dieselovým motorem Kubota. LINHAI UTV1100 Diesel má všechno, co je třeba pro těžkou profesionální práci: velkou korbu, na kterou naložíte i půl tuny nákladu, 800 kg tažné síly, robustní podvozek s pohonem 2x4 / 4x4, snadné ovládání a vysokou pracovní morálku. K tomu přidejte atraktivní moderní design, kvalitní dílenské zpracování a cenu, na kterou konkurence nedokáže reagovat: LINHAI UTV1100 Diesel je jedna z nejatraktivnějších nabídek pro soukromé i profesionální použití na trhu.

Barvy: bílá, camo

Motor Kubota Diesel
Kubota, to je záruka kvality a spolehlivosti. Lehký, výkonný a nenáročný japonský tříválcový diesel Kubota D1105 je proslulý svojí vysokou spolehlivostí a dlouhou životností. Díky technologii E-TVCS má motor minimální hlučnost, vysokou účinnost a nízkou spotřebu. Tento mimořádně zdařilý pohon doplňuje špičková kanadská automatická převodovka CVTech.

Model: Kubota Diesel D1105-E3B, Made in Japan
Typ: 4taktní kapalinou chlazený řadový tříválec
Objem: 1124 cm3
Vrtání x zdvih: Ø 78 x 78,4 mm
Kompresní poměr: 24:1
Výkon: 24.8 HP
Točivý moment: 72 Nm @ 3000 / min
Chlazení: kapalinou + elektrický ventilátor

Rozměry a hmotnosti:
Celková délka: 3018 mm
Celková šířka: 1520 mm
Celková výška: 1905 mm
Výška sedadla: 915 mm
Světlá výška: 240 mm
Rozvor: 1930 mm
Hmotnost bez náplní: 700 kg
Nosnost korby: 500 kg
Tažná síla: 800 kg
Palivová nádrž: 35 l
Rozměry korby: 1020 x 1470 x 400 m

ČTYŘKOLKA LINHAY UTV 1100 DIESEL 389.990,-Kč včetně DPH

V případě zájmu o čtyřkolky nás neváhejte kontaktovat, ceny se mohou lišit v závislosti na ceníku importera, aktuální a přesnou cenu sdělíme na požádání

 

 
×

Splátková kalkulačka ESSOX