WUNDERLICH ADVENTURE PRO HARLEY DAVIDSON PAN AMERICA 1250

Wunderlich nás všechny překvapil! Frank Hoffmann, (řiditel) osvědčený specialista na motocykly BMW, není na motocyklové scéně BMW v žádném případě znám pouze jako výkonný ředitel Wunderlich. Neznámé však je, že už léta chová tichou vášeň pro kola z USA, přesněji z Milwaukee. Například během americké cesty na Harleyích u příležitosti Wunderlichovy úspěšné účasti na Pikes Peak International Hillclimb 2019.

 

Jiskra však přeskočila s výrobou HD Pan America, prvního cestovního endura Harley, což vyvolalo rozruch i mimo komunitu Harleyů. S tímto motocyklem se HD snaží dobýt území nového zákaznického a tržního segmentu, ve kterém je BMW R 1250 GS zavedeným a nesporným lídrem. A Hoffmann je díky své práci zná uvnitř i navenek.

Citlivý k četným optimalizačním možnostem v oblasti ergonomie, komfortu, podvozku a ochrany, po první jízdě na  Pan America, kterou si evidentně užíval, přijel se seznamem v hlavě se kterým by motorku zlepšil. Například „zcela nechráněný chladič potřebuje vhodnou ochranu,“ zdůraznil Hoffmann, který také viděl potenciál pro optimalizaci ve štítu a sedadle.

To vedlo WUNDERLICH k myšlence vytvořit řadu inovativních funkčních komponent, které jsou zaměřeny na kvalitu a náročnou komunitu Harley-Davidson Pan America.

Wunderlich vydal premisu: úroveň designu a kvality komponentů Wunderlich Adventure pro Pan America musí být na vysoké úrovni programu Wunderlich pro řidiče BMW po celém světě.

Tato myšlenka položila základ pro novou divizi ve Wunderlichu: Wunderlich Adventure.

Prozatím se vývoj a výroba zaměří na styl PAN AMERICA ROAD TRIP a OFF ROAD

 

Wunderlich Adventure Pan America „ROAD TRIP“: Náš Pan Am 1250 v barvě Vivid Black se nazývá „ROAD TRIP“. Vysoce kvalitní díly a příslušenství Wunderlich Adventure z oblastí cestování, ErgoComfort, design a ochrana z něj dělají výkonné, charakteristické a individuální cestovní enduro, se kterým můžete podnikat dlouhé cesty napříč světem!

„OFFROAD“ – sportovní Wunderlich Adventure Pan America: Agilní Baja Orange tak dokonale ladí se sportovním charakterem našeho „OFFROAD“ Pan Am 1250 Special. Flowjet je činí dynamickými a agresivními, ochranné části se zdají být nezranitelné. PlnÝ síly a přitom super rychlý hravě zvládne každý směr, každý terén.

Pro oba modely jsou v nabídce originální příslušenství v kategoriích:

  • DESIGN, STYL A OCHRANA
  • TOURING
  • ERGONOMIE/KOMFORT

A proč právě zvolit WUNDERLICH ?

V dnešní době se již zdá, že není samozřejmé, že je něco chytré. Jde o něco spolehlivého, pevného, ​​skutečného. Něco, co je pevné, zdravé a sedí. Je to jako ten levný hasák, který nakonec vyměníte za pořádný. Věříme v hodnotu, kvalitu a bezpečnost toho, co navrhujeme a vyrábíme. A cítíme závazek k odpovědnosti a respektu k lidem a přírodě.

Takže, začínáme plnit nabídku pro vaše HARLEY DAVIDSON  atěšíme se na nové výzvy :-)

 

 

 

 

×

Splátková kalkulačka ESSOX