HIGHLIGHTS - WUNDERLICH BMW R 1250 GS Trophy

Wunderlich R 1250 GS koncept Trophy

BMW TROPHY koncept 

Ještě předtím, než se před nás BMW R 1250 GS Trophy poprvé postavilo, byli jsme inspirováni jeho sportovním charakterem, který jsme vyzvedli naším sportovním čelním sklem FLOWJET a našimi oblíbenými potahy rámu – obojí dokonale ladí s Trophy GS . V souladu s naším heslem Doplňte si své BMW, bbrzy následují sedla v barvě Trophy AKTIVKOMFORT pro řidiče a spolujezdce. 


Ergonomie a Komfort - máme řešení !

Život motocyklistů pod nebo nad dnešní standardní velikostí není v posledních letech zrovna jednoduchý. Zatímco průměrná výška sedla motocyklu v 80. letech byla ještě mezi 750 mm a 800 mm, dnes je průměrná výška mezi 800 mm a 850 mm. Na standardní R 1250 GS trůníte ve výšce 870 mm. A dokonce i nejlehčí ze všech současných enduro BMW G 310 GS, má ve standardní výbavě úctyhodných 835 mm. Krátce po uvedení na trh nabízíme pro nový model GS vysoce kvalitní komponenty: Čelní štíty a chrániče rukou na ochranu před větrem, počasím a nepříjemnými turbulencemi, nástavce řídítek pro uvolněné sezení a jízdu ve stoje, ergonomická sedla a systémy opěrek nohou uvolněný úhel kolena a mnoho dalšího.

 

Celková ochrana proti poškození, padací rámy, plechy, kryty atd.

Pokud své enduro přesunete mimo zpevněné cesty, nabízíme vynikající komponenty pro ochranu vašeho GS. Bez ohledu na to, zda se jedná o padací rámy motoru nebo nádrže, plech motoru a výfukového potrubí, ochranné kryty náprav nebo ochranu chladiče, pokud dojde k nejhoršímu, vyhnete se velkému a nákladnému poškození stroje. A ještě více: Naše vysoce kvalitní ochranné komponenty pomáhají zabránit poškození motoru nebo agregátů (např. odkryté vodní čerpadlo), takže můžete pokračovat v cestě i přes pád. Důležitý aspekt nejen pro cestovatele na dlouhé vzdálenosti rozšíření bočního stojanu by samozřejmě neměl chybět u žádného endura: bez ohledu na povrch zůstává stroj stabilní i při plném zatížení.

https://www.wunderlich.de/shop/media/wysiwyg/landingpages/trophy1250gs/wunderlich_bmw_r1250_gs_trophy_tankschutzbuegel.jpg

 

Inovativní zavazadlová řešení pro BMW

Wunderlich je známý svými inovativními řešeními zavazadel se specializací na BMW. To zahrnuje i všestranný vak mezi tankbagy: extrémně přizpůsobivý vak ELEPHANT. Bez ohledu na to, zda chceš jen uložit kreditku, fotoaparát nebo vložit thermo box, neexistuje nic, co by nešlo. Pro každodenní výlety doporučujeme sportovní vak nebo praktické, funkční zadní tašky.

 

ERGO SEDLA TROPHY PŘEDNÍ Smart Plug & Play VYHŘÍVANÁ R 1250 GS LC + ADV 

Vyhřívaná sedla Smart Plug & Play pro připojení k originálnímu rozvodu BMW ve 3 variantách výšky. Wunderlich sedla jsou vyráběna s charakteristickým, ergonomickým 3D obrysem, který umožňuje řidiči splynout s jeho motocyklem BMW. Tvar a sklon náročně zpracovaného, ​​progresivně konstruovaného, ​​dvouvrstvého jádra sedla podporuje ergonomicky výhodné, a  přirozené držení pánve. Takový posez  je prostě uvolněný a aktivní. Není pochyb o tom, že uvolněné sezení vytváří plus v pasivní bezpečnosti. S povlakem ThermoPro je teplota sedla až o 25 °C nižší v létě na žhnoucím slunci ve srovnání s běžným, neošetřeným potahovým materiálem.

- Prohlédnout -


ERGO SEDLO TROPHY ZADNÍ Smart Plug & Play VYHŘÍVANÉ R 1250 GS LC + ADV 

Vyhřívaná sedla Smart Plug & Play pro připojení k originálnímu rozvodu BMW pro
pohodlí spolujezdce. Wunderlich sedla jsou vyráběna s charakteristickým, ergonomickým 3D obrysem, který umožňuje řidiči splynout s jeho motocyklem BMW. Tvar a sklon náročně zpracovaného, ​​progresivně konstruovaného, ​​dvouvrstvého jádra sedla podporuje ergonomicky výhodné, a  přirozené držení pánve. Takový posez  je prostě uvolněný a aktivní. Není pochyb o tom, že uvolněné sezení vytváří plus v pasivní bezpečnosti. S povlakem ThermoPro je teplota sedla až o 25 °C nižší v létě na žhnoucím slunci ve srovnání s běžným, neošetřeným potahovým materiálem.


- Prohlédnout -

KONCOVKA VÝFUKU REMUS8 ČERNÁ 2.0 Slip On BMW R 1250 GS + ADV

Vysoce kvalitní sportovní výfuk BMW GS v černé nerezové oceli v černé barvě včetně karbonového tepelného krytu.

Funkce:

Produktová řada REMUS RS 2.0
Zvuk Sportovní, basový, zvučný zvuk
Výkon + 2,3 PS a točivý moment +4,2 Nm
Hmotnost -0,94kg
Materiál Černá nerezová ocel
Schváleno pro silniční provoz

Kompletní sada obsahuje:
1x 82782100065 koncovka v matné černé barvě
1x 0105088022 spojovací trubka včetně karbonové ochrany

Proč zvolit výrobky REMUS?

✓ Ručně vyráběné z Rakouska
✓ Schváleno pro provoz v EU
✓ Snadná instalace
✓ Jedinečný, sportovní, zvučný zvuk
✓ Perfektní tvar a střih
✓ Záruka 24 měsíců

- Prohlédnout -


WUNDERLICH SPORTOVNÍ ŠTÍTY FLOWJET R 1250 GS LC + ADV 

Necháváte si rádi za jízdy foukat vítr do obličeje, ale bez otravných turbulencí? Vyvinuli jsme designový koncept udávající trendy, který dává vašemu BMW nezávislý, sportovní a nápadný vzhled v několika jednoduchých krocích a zajišťuje podmínky laminárního proudění díky svému aerodynamickému tvaru. Velikost a proporce našeho FLOWJET kombinují dokonalý design s vysokou úrovní základní ochrany.


- Prohlédnout -


Kryt rámu Wunderlich s bočními kapsami »DRYBAG« - černý a další varianty

20800-xxx Dva rámové panely přesně uzavírají dva boční otvory zadního rámu. Vířící nečistoty, kamínky, stříkající voda nebo bláto jsou účinně shromažďovány nebo vypouštěny dříve, než se dostanou k řidiči a spolujezdci. Kontaminace stroje je výrazně snížena. Design, který je dynamický díky drážkám, zůstává diskrétní a na motocyklu působí nenápadně a harmonicky.


- Prohlédnout -

Wunderlich LED přídavné světlomety »MICROFLOOTER 3.0« - pro montáž do vozidla 

Náše nové MICROFLOOTER Generation 3.0 s neuvěřitelnými 2 x 4 000, tj. celkem 8 000 lumenů, nabízejí čtyřnásobný světelný tok ve srovnání s konvenčními přídavnými světlomety. Kromě kompaktního designu je jednou z vlastností přídavných světlometů MICROFLOOTER LED to, že jsou extrémně jasné a odolné s nízkou spotřebou energie.


- Prohlédnout -

WUNDERLICH KRYT MOTORU A SVODŮ »EXTREME« R 1250 GS + Adv.

Dokonalá ochrana motoru ve štíhlém provedení pro modely R 1250 GS a Adventure spolehlivě chrání motor a potrubí před poškozením.
V důsledku tvaru a výsledné tuhosti mohla být výrazně snížena tloušťka materiálu a tím i hmotnost.


- Prohlédnout -

Wunderlich kryt ventilů a chrániče válců »EXTREME«

Válce boxeru BMW jsou odkryté. Při pádu v kamení,  terénu nebo drhnutí o stěny v garáži při manévrování v uzavřeném prostředí snadno hrozí poškrábání krytů ventilů. V případě motorů 1250 Shiftcam je konstrukce mechanismu Shiftcam extrémně složitá. Vzhledem k tomu, že kryty ventilů jsou namontovány výhradně s nuceným uzamčením, existuje riziko, že se kryt ventilu posune vzhledem k hlavě válců v případě jakékoli síly a může ovlivnit složitý ventilový rozvod. Proto je zvláště důležitá dodatečná ochrana krytů ventilů. Pro tento účel jsme vyvinuli sadu sofistikovaných chráničů. Ty se vyznačují tím, že přesně zapadají do krytu ventilu s úzkou mezerou. To vyžaduje precizní zpracování.


- Prohlédnout -

 

 

×

Splátková kalkulačka ESSOX