WUNDERLICH - BEST BRAND MOTORRAD 2023

Nejlepší značka časopisu MOTORRAD roku 2023 je Wunderlich!

Značka Wunderlich přesvědčila s velkým náskokem ve výběru čtenářů časopis MOTORRAD jako NEJLEPŠÍ ZNAČKU v kategorii "Příslušenství/Přestavby"

Jsme velmi potěšeni, že Wunderlich získal opakovaně ocenění NEJLEPŠÍ ZNAČKA prestižního německého časopisu MOTORRAD. Ocenění NEJLEPŠÍ značka má velký význam pro celý náš tým! Znovu to ukazuje, jak silnou důvěru mají čtenáři MOTORRADU ve značku Wunderlich. Díky velké důvěře a zájmu o produkty Wunderlich, mohli v roce 2022 rozšířit o divizi Wunderlich Adventure s programem dílů a příslušenství pro Harley-Davidson Pan America a nejnověji pro Ducati DesertX, říká Frank Hoffmann, jednatel společnosti Wunderlich GmbH. 

Felix Wunderlich, jednatel společnosti Wunderlich GmbH, komentuje: "Máme všechny důvody k velké radosti poté, co nás čtenáři největšího evropského motocyklového časopisu MOTORRAD opět zvolili NEJLEPŠÍ značkou v kategorii "Příslušenství/přestavby" pro rok 2023. To podtrhuje, že funkce produktu spojené s naší značkou jsou žádané po celém světě. Kvalita našich komponentů je osvědčenými a nosnými pilíři naší značky. Stejně jako skvělý odhodlaný tým, který žije a formuje značku a bez kterého by úspěch nebyl možný."

"Rádi bychom proto vyjádřili naše poděkování čtenářům MOTORRAD, našim zákazníkům a našim partnerům, kteří nás podpořili svými hlasy za velký hlas důvěry a sympatií! Povzbuzují nás, abychom pro ně i nadále dělali maximum!" dodává Herbert Schwarz, marketingový manažer společnosti.

BOHEMIABIKE Gratuluje k velkému úspěchu a náš malý tým je rád, že může být součástí !!!

×

Splátková kalkulačka ESSOX