WUNDERLICH EDICE DOPLŇKŮ PRO BMW 40 YEARS GS

Pro edici motocyklů GS 40 YEARS připravil Wunderlich sadu doplňků v barvách....

Komponenty Wunderlich pro modely „Edition 40 Years GS“ od BMW

Wunderlich je dlouhodobý specialista na modely GS! Není divu, protože s velkou vášní provázel všechny generace úspěšné modelové řady BMW a vždy  vyvíjel vysoce kvalitní integrované komponenty příslušenství s nejlepšími funkcemi. Kromě vytvoření značného citového pouta s touto legendou motocyklu to vytváří velké množství modelového a značkového know-how.

Wunderlich BMW Edition 40 Years GS R 1250 GS


Nyní, 40 let po představení legendárního modelu R 80 G / S, představuje BMW speciální modely řady GS v odvážném, černém a žlutém barevném uspořádání odvozeném od legendárního modelu R 100 GS jako pocta původnímu modelu G / S. Bavorové se neomezují pouze na modely boxer R 1250 GS a R nineT Urban G / S. Modely GS řady F a G budou k dispozici také jako speciální edice. Hned včas s uvedením modelů BMW „Edition 40 Years GS“ jsme nasadili odpovídající komponenty Wunderlich: poprvé v černé a žluté barvě. Ty dokonale zapadají do designu Bumblebee příslušných modelů „Edition 40 Years GS“ nezaměnitelně.

Ochranné rámy motoru a nádrže, naše čelní sklo »FLOWJET«,sedlo »AKTIVKOMFORT« s ThermoPro pro řidiče a spolujezdce, nezapomněli jsme ani na naše ochranné mřížky světlometů - to vše jsou osvědčené a přizpůsobené komponenty příslušenství pro modely „Edition 40 Years GS“. Najdete je pro R 1250 GS a F 850 GS v naší rozsáhlé nabídce od ledna 2021. Další komponenty a další modelové řady budou následovat!

VEŠKERÉ PRODUKTY SI PROHLÉDNETE A OBJEDNÁTE

 

 

 

 

×

Splátková kalkulačka ESSOX