WUNDERLICH MOTORRAD BEST BRAND 2020 a 2021

Wunderlich se stal nejlepší značkou v kategorii příslušenství a přestavby v anketě Motorrad 2020  a opakovaně i v roce 2021

Wunderlich BEST BRAND 2020, 2021

Čtenáři největšího evropského motocyklového časopisu MOTORRAD vybrali značku Wunderlich,  NEJLEPŠÍ ZNAČKOU 2020, 2021 v kategorii „Příslušenství / Konverze“.

Poté co WUNDERLICH v posledních letech měl na pódiu stálé místo, se podařilo zajistit nejvyšší pozici v kategorii „Příslušenství / Konverze“.

Takové ocenění je bezpochyby velmi prestižní. To znovu ukazuje, jak velká je důvěra ke značce Wunderlich a že duch a hodnoty se odrážejí ve vnímání  zákazníků, prostřednictvím Wunderlich produktů, značky tedy značky, kterou tu pro vás zastupujeme

Je příjemné vidět, že zákazníci  v zahraničí zančce Wunderlich věřili a vybrali si jej jako  NEJLEPŠÍ ZNAČKU. Vidíme to jako veliké uznání a závazek. Je to velmi dobrý pocit vědět, že čas a vášeň, kterou Wunderlich investuje do svých výrobků, jsou tak ceněny!

Velké poděkování věrným zákazníkům, přátelům, partnerům a především čtenářům MOTORRAD, kteří podpořili Wunderlich svým hlasem!

Gratulujeme kolegům z Německa a přejeme značce Wunderlich co nejvíce dalších úspěchů!!

  


Wunderlich ochrana

 
Wunderlich podvozky

 
Wunderlich batožina

  
Wunderlich komfort    

 
 Wunderlich media

Koncept Biky WUNDERLICH :

 

 

 

 

 

 
×

Splátková kalkulačka ESSOX